dimarts, 25 d’octubre del 2011

En fi, que ja friso per les deu hores de bus de demá, creuant en Ferry l'Estret de Magallanes ( a que molen aquests noms? Total, és un ferry com qualsevol altre, pero sembla que hasta m'hagi de vestir amb levita per fer la travessa, no trobeu? I deixar-me patilles gruixudes, i, i... res, que molen mogolló, i punt), i entrant a Terra de Foc per anar a dormir a Tolhuin, que tot i que ho sembla pel nom no és el poble del costat del d'en Lucke Skywalker. Allá espero reosar el dia seguent passejant a pota pel llac Fagnano, que pel que sembla també es enorme i fantabulós. Jo per si de cas, duré dos jocs de mocadors de fil.
Apa, que em sembla que per avui ja us he fotut prou gansades per escrit.
Marxo a sopar. A veure amb quin fons musical em delecten? Mocedades? Karina y su baúl de los recuerdos? María Jesús y su acordeón?
Ai... no tinc espera!

3 comentaris:

  1. L'estret de Magallanes! El canal del Beagle! Ah! Quitvaparir!

    Abrígate, que hi deu fer corrent d'aire. I biodramines.

    Petons

    ResponElimina
  2. Per fi descobreixo com escriure't un comentari a les teves fabuloses proses més que poètiques de contingut!!!!
    Ara ja fa dies que no mirava si havies escrit alguna cosa i de sobte em trobo amb un quadern de viatge que ni el David el Gnomo!!!!!
    I quines fotos cabronot!!!!!!! Que guay!!!! I quina felicitat que puguis estar veient aquestes meravelles!!!!
    Però sobretot..., sobretot, sobretot...., el que em fa morir d'enveja i fred de peus és el sopar amb en Demi!!! Pe l'amó de Deu!!!!! Quin plaer!!! jajajaja!!!!
    Ah!, però no et creguis que ets l'unic veient meravelles, eh?!?!?! Que l'altre dia vaig enganxar la veina del 6è, la que pesa 3 tonelades sense calces ni sostens devant de la finestra de casa!!! ala!!!! Chincharabiachincharabia!!!!!
    Petonots i segueix disfrutant del viatge i fent-nos disfrutar dels teus escrits genials!!

    ResponElimina
  3. las biodraminas amb cafeina!!!! es veritat,,fes gaspachuuu i pa dentro,,o un bon cop al clatell i aixi et despertaras ,com una rosa de la pampa,,(existeixan???)es igual ,sigui el que sigui endevant ,que per Argentina ja es diu allo de Es un pajaro?es un cohete?no es Lluisss Farre.. bon xof xof xofff!!!! joan petons

    ResponElimina